Produse si Servicii

Produse Hoteliere

Producem Lenjerii care se adresează diferitelor categorii de hoteluri/pensiuni și restaurante, de la cele simple până la cele de lux. Acest lucru se datorează  diversității suportului textil din care putem confecționa articolele: sifon, tercot, perkal, damasc, damasc satinat.

Prosoapele pentru hoteluri pe care le oferim pot avea diverse culori,  de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse între 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.

De asemenea comercializăm Halate de baie, huse de protecție, perne, pilote și consumabile Hoteliere (papuci de unica folosința, șampon, săpun, gel de duș, trusă de bărbierit, periuțe de dinți, set dentar, etc.)

Produse de uz casnic

Societatea noastră se adresează și consumatorilor casnici care pot cumpăra de la noi prosoape, lenjerii, perne, tricouri.

Prosoapele pot avea diverse culori,  de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse intre 380, 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
 
  
 Oferte Speciale