Despre noi

Calitate la cele mai mici prețuri

 

       Depunem în permanență eforturi pentru a fi o societate deosebită. Green Comtext  S.R.L. este angajata în furnizarea de produse și servicii de înalta calitate clienților noștri. Mai mult decât atât, eforturile noastre depășesc  furnizarea de produse și servicii remarcabile către cei care au nevoie de acestea. Green Comtext S.R.L. derulează cercetări și participă la o serie de inițiative în vederea dezvoltării constante a sectorului nostru industrial și pentru a contribui față de societate.      

Green Comtext S.R.L.  implementează o strategie de accelerare a dezvoltării prin inovație și întărirea capacitaților organizaționale și ale asociaților. Green Comtext S.R.L. căuta în permanență să dezvolte tehnologii și produse cu un impact sporit asupra siguranței  lucrătorilor.

Societatea  Green Comtext  S.R.L. face parte dintr-un grup de societăți importatoare și distribuitoare de produse textile din bumbac 100%. Produsele importate de grupul din care facem parte sunt prezente in Hipermarketurile Auchan și Cora. De asemene aceste produse sunt prezente in numeroase Magazine si Supermarket-uri din Romania. Fondatorii societății și a grupului au o experiența îndelungata in acest domeniu.

      Prosoapele importate  sunt fabricate in Pakistan si India in fabrici cu standarde de calitate Europene, fabrici ce produc prosoape si pentru piața din Europa de vest. Prosoapele importate si  distribuite de noi sunt de cea mai buna calitate din bumbac 100% au o gama larga de culori si modele.

 

  
  
  

Branduri

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    

Marturiile clientilor

 

Minunate! Nu te saturi sa le folosesti! Prosoape de lux la un super pret! 10000 de stelute! Sunteti cei mai buni!...

Maia Elena

Vezi mai multe marturii