Produse si Servicii

Produse Hoteliere

Producem Lenjerii care se adresează diferitelor categorii de hoteluri/pensiuni și restaurante, de la cele simple până la cele de lux. Acest lucru se datorează  diversității suportului textil din care putem confecționa articolele: sifon, tercot, perkal, damasc, damasc satinat.

Prosoapele pentru hoteluri pe care le oferim pot avea diverse culori,  de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse între 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.

De asemenea comercializăm Halate de baie, huse de protecție, perne, pilote și consumabile Hoteliere (papuci de unica folosința, șampon, săpun, gel de duș, trusă de bărbierit, periuțe de dinți, set dentar, etc.)

Produse de uz casnic

Societatea noastră se adresează și consumatorilor casnici care pot cumpăra de la noi prosoape, lenjerii, perne, tricouri.

Prosoapele pot avea diverse culori,  de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse intre 380, 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.

Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
OK