Termeni si conditii

 • Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului prosoape.eu

  Site-ul prosoape.eu este operat de societatea SC Green Comtext SRL, cu sediul in Str. Aurel Vlaicu nr.6, Mun. Buzau, Jud. Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/456/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

  Administratorul site-ului prosoape.eu isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

  Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

  Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

  Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si prosoape.eu sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

  Administratorul prosoape.eu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

  Frauda 

  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. prosoape.eu nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

  Drept aplicabil 

  Prin folosirea site-ului prosoape.eu, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si prosoape.eu sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 
  Prin folosirea site-ului prosoape.eu, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca datele lui sa fie publicate in Baza Nationala a Clientilor Neseriosi daca nu ridic coletul, aceasta actiune generand costuri pentru prosoape.eu. In cazul in care clientul beneficiaza de o oferta promotional cu transport redus sau gratuit, in cazul returanrii produselor acesta va plati contravaloarea reducerii sau gratuitatii. De asemenea clientul declara  ca datele introduse in acest formular sunt corecte si ii apartin, nu sunt datele altor persoane si sunt constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform Legii. 


  Disponibilitatea serviciului 

  Administratorul prosoape.eu isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului prosoape.eu in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  
  PRETURI
  Pretul taiat sau sintagma „RRP” din dreptul unui pret expus pe site reprezinta pretul recomandat de furnizor pentru vanzarea in magazinul online. Respectivele tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica. Aceasta practica nu este echivalenta unei vanzari la pret redus.

  RETURURI 

  ,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e., O.U.G 34/2014). ,,Clienți" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

  Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, Green Comtext SRL vă permite să îl returnați in termen de 30 zile de la data primirii produsului, cu respectarea condițiilor de retur.

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare,lovire sau murdărie, să conțină toate accesoriile aferente produsului, să fie în ambalajul original, însoțit de certificatul de garanție, factura și chitanța de la curier (în original sau copie). În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor (doar pentru achizițiile online) sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă. Returul se poate face doar prin CURIER RAPID.  În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.

  Returul trebuie să fie însoțit de următoarele documente: factură (original sau copie);chitanță de la curier (original sau copie) și formularul de retur completat . Formularul se poate descarca de aici: 

  Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data aprobarea returului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.

  Schimbarea produsului cu un alt produs.

  Dacă doriți schimbarea mărimii/culorii produsului comandat, sau înlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteți produsul/produsele pe care doriți să le schimbați prin curier, la adresa de returnare de mai jos, împreună cu documentele specificate mai sus, după ce în prealabil ați notificat acest lucru pe mail. Returnarea produsului solicitat la schimb, se face prin curier la adresa specificată în formularul de retur.

  Costurile de transport aferente trimiterii returului(schimbului) de către dvs la noi, cât și trimiterii produsului trimis de noi ca schimb către dvs este suportat de către dvs.

  În cazul în care nu respectați condițiile de retur, precizate și în Termeni și Condiții, nu vom accepta returul dumneavoastră.

  Adresa de returnare al produselor este: Str. Aurel Vlaicu Nr.6, Mun. Buzau, Jud. Buzau

       SOLUŢIONAREA LITIGIILOR
       Eventualele litigii care s-ar putea ivi în legatura cu acest contract vor fi solutionate pe cale
       amiabilã, iar daca partile nu cad de acord, vor fi solutionate de instantele de judecata competente de la sediul vanzatorului.

       Precizari Finale
       Greutatea produsului care apare in descriera produselor include si greutatea maxima a ambalajului

Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
OK